QuetzaldaculDe-Bethune-DB25-Quetzalcoatl-New-Snake-Watch-Baselworld-2015-wrist

Se spune că într-o dimineaţă, pe când Dhragnolula aştepta absent să se mai răcească poţiunea maronie cu efecte magice de teleportare în prezentul conştient, recomandată de vraciul din Teleochihualtepetlrman, acesta a avut un fel revelaţie, dacă se poate numi aşa. Mai precis, el susţine că zeul Quetzalcoatl a apărut brusc pe terasa bungalow-ului proprietate personală şi l-a privit atât de pătrunzător, încât a fost complet hipnotizat pe loc, aşa cum era în momentul respectiv, adică cu un deget în nas şi cealaltă mână în buzunarul propriu al halatului de satin turcoaz cu guler mov.

Martora acestui eveniment putea fi cea mai bătrână femeie din Teleochihualtepetlrman, care era şi pontatoarea moroilor care lucrau la construcţiile menite să apară peste noapte. Ea a scăpat tăviţa cu pricomigdale şi a rămas încremenită, cu ambele măini la gură. Singurul lucru care îi trecea prin minte era să exclame “văleleu mămăică”, dar nu a reuşit din cauză că era sub o vrajă ciudată, care o împiedica să vorbească. Din păcate, ea nu mai poate fi martoră pentru că a trecut, în scurt timp de la acest eveniment, în tabăra moroilor. Care se ştie că nu vorbesc, ci doar privesc fix fără să clipească, execută şi ştampilează.

Nu putem şti cu exactitate ce pretenţii a avut zeul daco-aztec Quetzalcoatl de la Dhragnolula, dar cert este că după această întâmplare au apărut peste noapte piramide şi afaceri piramidale, maşini din tzepanex, conturi în care se virează de pe lumea cealaltă, dovezi că paradisul există şi deşi e financiar, ANAF-ul nu îl poate atinge, androide construite după modelul amazoanelor, proiectate să fie şefe şi să facă sex, statui care preamăresc fertilitatea, sacrificii umane, iar Marele Preot a început Sfânta Cruciadă împotriva păcătoşilor care nu îşi arată recunoştinţa faţă de Big Q.

Cineva ar trebui să discute serios cu bibicul ăla cărămiziu care se visează preşedinte şi să-l înveţe să vorbească respectuos. Adică ce dovezi în plus că mexicanii sunt daci ar mai trebui?


5 thoughts on “Quetzaldacul”

  1. Toți oamenii sunt daci , chiar și pinguinii din Republica Congelată Antarctica … poate cu excepția celor din județul Vaslui și a celor din Teleorman … ăia sunt reptilieni …

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s